Nema ništa lepše od jutra koje započne mirisom svežeg domaćeg hleba. To su najbolje znale naše bake, nepravaziđeni mastori svog zanata, čije tradicionalne recepture i bogat, pun ukus hleba za čas mogu da nas vrate u detinjstvo.

Negujući tu tradiciju, kompanija Don Don je još 2013. godine počela sa proizvodnjom domaćih, ručno mešenih hlebova hrskavih korica i mekanih sredina, baš onakvih kakve su nekada pravile naše bake.

Ovi hlebovi se prave ručno, od kiselog testa, na tradicionalan način kako se hleb nekada pravio – testo dugo „odmara“ i fermentacija je produžena. Hleb je prirodno bogatog kvaliteta, ukusa, trajnosti, izgleda i mirisa.

Za potrebe proizvodnje ovakvih vrsta kvalitetnih hlebova, proizvođači uzgajaju za Don Don najkvalitetnije sorte pšenice koje se melju u sopstvenom mlinu u Zrenjaninu, čime je kompanija zaokružila celokupan proces potpune kontrole kvaliteta od njive do trpeze.