Nema ništa lepše od jutra koje započne mirisom svežeg domaćeg hleba. To su najbolje znale naše bake, nepravaziđeni mastori svog zanata, čije tradicionalne recepture i bogat, pun ukus hleba za čas mogu da nas vrate u detinjstvo. Negujući tu tradiciju, kompanija Don Don je još 2013. godine počela sa proizvodnjom domaćih, ručno mešenih hlebova hrskavih korica i mekanih sredina, baš onakvih kakve su nekada pravile naše bake.
Od tada, tradicionalne recepture su unapređene kako bi se zadovoljili različiti ukusi potrošača i trendovi u ishrani, ali su ručni način izrade i neodoljiv ukus hleba ostali isti. Kompanija Don Don je pionir u snabdevanju supermarketa ovom vrstom hleba. Počela je sa dve, a danas ima šest vrsta u ovoj kategoriji. Tako se danas na policama mogu pronaći Manastirski, Lazarov, Raženi, Šumadijski i druge vrste domaćih hlebova, koji će zadovoljiti sve ljubitelje starih dobrih hlebova i pravih vrednosti.
Ovi hlebovi se prave ručno, od kiselog testa, na tradicionalan način kako se hleb nekada pravio – testo dugo „odmara“ i fermentacija je produžena.  Hleb je prirodno bogatog kvaliteta, ukusa, trajnosti, izgleda i mirisa.

Za potrebe proizvodnje ovakvih vrsta kvalitetnih hlebova, proizvođači uzgajaju za Don Don najkvalitetnije sorte pšenice koje se melju u sopstvenom mlinu u Zrenjaninu, čime je kompanija zaokružila celokupan proces potpune kontrole kvaliteta od njive do trpeze.